Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) заявив, що має намір зовоевать титул.
"Цікаво озиратися на поразку, а потім спостерігати камбек. Ми завжди можемо повернутися! Кожен може зробити щось один раз.
Питання в тому, чи можеш ти провернути це двічі. Ось чому я кожен раз націлювався на пояс. Будь-який дурень може [стати чемпіоном] один раз", - написав Макгрегор на своїй сторінці в Twitter.

Як раніше писав Знай.ua, Конор Макгрегор підписав контракт на наступний бій. Про це повідомив спортивний журналіст ESPN Чаматкар Сандху з посиланням на коментатора UFC Джо Рогана.

Суперником Макгрегора буде американець Дональд Серроне.
Дональд Серроне
В подкасті Fight Companion під час UFC у Фініксі Джо Роган розповів про бій Конора Макгрегора проти Дональда Серроне: "Наскільки я знаю, це вже вирішено", - написав Сандху в Twitter.
Нагадаємо, Конор Макгрегор вже почав підготовку до бою.
На своїй сторінці у Фейсбуці Макгрегор поділився фотографіями з тренування, де працює над загальною фізичною підготовкою.

Тренування Конора Макгрегора

Тренування Конора Макгрегора

Тренування Конора Макгрегора

Тренування Конора Макгрегора

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як писав Знай.ua, Макгрегор проведе наступний бій влітку проти Дональда Серроне.

Нагадаємо, президент UFC Дана Уайт назвав єдину проблему екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4).

За словами Уайта, єдине, що ускладнює взаємодію з Макгрегором – це його непунктуальність.

"З Конором важко мати справу? Так, але він того вартий. Якщо люди запитають мене, яка найбільша проблема, пов'язана з Конором, я відповім, що він не приходить вчасно. А так Конор неймовірний. Він веселий хлопець, забавний, відмінний боєць, на нього цікаво дивитися. Якщо б ще приходив вчасно, був б просто ідеальний. Він би був осконалим.

Ми є глобальним видом спорту, тому, коли проводимо прес-конференцію, знаходимося в прямому ефірі на весь світ. А коли Конор не приходить на неї і не робить це ще 30 хвилин, то це проблема. Ми повинні заповнити час і не тільки заповнити ефір, але і тримати людей зацікавленими, підігріваючи їх бажання дивитися далі, що важко робити в наші дні", - сказав Уайт в інтерв'ю Barstool Sports.

Конор Макгрегор анонсував своє повернення у 2019 році.

"Я запускаю ракети в 19-му. Пристебніть ремені", - написав Макгрегор в Instagram.
В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях.