42-річний російський боксер надважкої ваги Алєксандр Устінов (34-4, 25 KO) на рингу Lamex Stadium (Стівенідж, Англія) зазнав третьої поспіль поразки: він був достроково битий у бою з проспектом Джо Джойсом (9-0, 9 KO) з Великобританії.

Проводячи перший бій під керівництвом Едама Бута, британець пробував боксувати на старті бою. Виходило, хоча з такою масою робити це красиво, жваво і без заносів йому було складно. Устінов, поки був свіжий, пару разів теж приклався - але не більше того.

У другому раунді Джойс почав щосили користуватися перевагою в швидкості і вкладатися в удари. Масивний Алєксандр не дуже впевнено стояв на ногах і багато в'язав суперника.

Влучивши справа у третьому раунді, Устінов більше ні на що не спромігся і хвилиною пізніше опинився в нокдауні біля канатів: пропустив бічний зліва у скроню. Нокдаун плавно перейшов у нокаут, так як піднятися вчасно Алєксандр не зміг або не захотів.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Нагадаємо, екс-чемпіон світу у важкій вазі росіянин Мурат Гассієв (26-1, 19 КО) заявив, що хоче взяти реванш у чемпіона світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО), якому програв у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

За словами Гассієва, він готовий провести бій з Усиком в суперважкій вазі.
"Я не переглядав відео бою з Усиком. Але зараз точно знаю, що тоді я працював на 100%, а зараз маю працювати на 1000%. Про що думав, коли тренер сказав, що може зупинити той поєдинок? Це бокс. Я намагався показати найкраще, що міг. Але в той вечір Усик був краще. Реванш? У нього своя дорога, у мене - своя. Можливо, після кількох боїв у хевивейті ми зустрінемося один з одним на рингу знову і дамо хороший бій для всіх любителів боксу", - заявив Гассієв.
Відмітимо, непереможний український суперважковаговик, володар поясу WBF International, Владислав Сіренко (11-0, 10 КО) мріє потрапити в тренувальний табір до британського чемпіону Ентоні Джошуа.

Як повідомляв портал Знай.ua, спаринг-партнер проговорився про слабкі сторони Усика.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.