Наставник Вест Хема Мануель Пеллегріні неабияк цікавиться політичною ситуацією в Україні.

Про це він розповів в інтерв'ю Роману Бебеху.

Український вінгер розповів, що у його нинішній команді Вест Хемі тренери і гравці команди здивувались результатами виборів придента України. За словами Ярмоленка у команді стежили за політичною ситуацією в Україні.

"Пацани стежать за ситуацією в Україні. Той же Пеллегріні, коли були вибори, після першого кола підходив, питав, чи правда що в першому турі виграв комік. Я кажу, так. І після другого кола питав. Пацани, зрозуміло, тролять, жартують, доводиться відбиватися", – розповів Ярмоленко.

Варто нагадати, що атакуючий півзахисник збірної України та Вест Гем Юнайтед Андрій Ярмоленко вже тренується з лондонською командою. Про це розповів головний тренер "молотобійців" Мануель Пеллегріні.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

"Ярмоленко вже тренується разом з іншим складом команди. Він не зможе грати, але працює на 100%", - зазначив Пеллегріні.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко на найближчий збір національної команди викликав 11 гравців, які виступають у закордонних чемпіонатах. Цікаво, що воротар іспанського Леганеса Андрій Лунін у складі збірної України (U-20) вирушить на чемпіонат світу, який почнеться в Польщі 23 травня.

Як повідомляв "Знай.ua", іспанський воротар лондонського Вест Гема Адріан опублікував в Instagram фотографії з застілля зі своїми парнетрами по команді. Серед запрошених виявився й український плеймейкер Андрій Ярмоленко, який продовжує відновлюватися після травми.

Також "Знай.ua" писав, що український нападник іспанського клубу "Малага" Євген Селезньов пояснив провал збірної України на Євро-2016. Селезньов вважає, що не потрібно було міняти склад гравців і тренерів напередодні Євро. Головною помилкою було прибрати з тренерського штабу збірної України Олександра Заварова.