Чемпіон світу за версією WBC Silver і WBO International британець Ділліан Вайт (25-1, 18 КО) прокоментував рішення WBO зробити екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) обов'язковим претендентом на чемпіонський пояс у суперважкій вазі.
Уайт не зміг стримати емоції, і заявив, що Усик уникнув бою проти Карлоса Такама, а бокс повний лайна.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Якщо я скажу, що я насправді думаю з приводу цих речей, мене можуть виключити з рейтингу. Я починаю говорити щось, а вони надсилають мені електронні листи, у яких сказано, що я не можу цього сказати, і це нешанобливо. Але ось той факт, що вони мене не поважають, нічого для них не значить.
Бокс повний лайна, і ми бачимо це знову і знову. Це жарт. Він уникнув бою проти Такама. Ці хлопці жартівники. Що є, то є", - заявив Вайт в інтерв'ю TalkSport.
Нагадаємо, Усик став обов'язковим претендентом на пояс WBO у суперважкій вазі.

Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму і не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня.

Поєдинок відклали на невизначений час.
Карлос Такам, Getty Images
Як писав Знай.ua, Усик розповів, чому відмовився від бою з Олександром Повєткіним.
Нагадаємо, Усика позбавили титулів WBC та WBO.
Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним. Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Вакантний титул WBC у важкій вазі буде розіграно 15 червня в бою між Майрисом Брієдисом і Кшиштофом Гловацьки, який пройде в Ризі.
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще