Екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4) викликали на бій за удар літнього чоловіка в барі. Боєць погодився.
Нагадаємо, Макгрегор вдарив в обличчя літнього чоловіка, який відмовився випити іменний віскі бійця - Proper Twelve. Це сталося в одному з барів Дубліна.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Після цього інциденту ірландський боксер, чемпіон Європи WBO в середній вазі Люк Келер викликав Макгрегора на бій.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сумно бачити, що Макгрегор так низько опустився. Він зробив те ж саме з моїм другом кілька років тому і ходив, граючи в гангстера. Я був би радий поставити його на місце, якщо б у нього були яйця, щоб вийти на ринг знову", - написав Келер.
Потім він додав, що Макгрегор погодився на бій.

Як писав Знай.ua, один з шанувальників Макгрегора, дізнавшись про цю бійку, заявив, що більше не буде підтримувати бійця.

Сем Валлели на своїй сторінці в Твіттері опублікував відео, де вилив іменний віскі Макгрегора в каналізацію.
"Побачив, як Конор б'є старого. Пішов ти, більше не можу його підтримувати", - написав Сем.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.
Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.
Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях.