Португальський футболіст Кріштіану Роналду, що зараз грає за збірну Португалії та італійський клуб “Ювентус” і нещодавно відсвяткував свій 35-й день народження вже вкотре претендує на новий рекорд.

Цього разу Роналду встановив рекорд за кількістю голів поспіль Ювентуса в Серії А. Здається португалець не втомлюється досягати нових вершин.

У поєдинку 23-го туру чемпіонату Італії Верона на своєму полі приймає Ювентус. На 78-у хвилину зустрічі рахунок 1: 1. Гол за "бьянконері" забив нападник Кріштіану Роналду, для якого це взяття воріт стало вже десятим поспіль в матчах Серії А.

Таким чином, 35-річний португальський футболіст встановив рекорд клубу, обігнавши попереднього власника подібного досягнення - Давида Трезеге.

Кріштіану Роналду, Getty Images

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

У 2005 році Давид Трезеге першим в історії Ювентуса зміг забити в дев'яти турах першості Серії А поспіль. Тепер таким же досягненням може похвалитися Роналду.

Кріштіану Роналду, Getty Images

Всього в нинішньому сезоні на даний момент португалець, який займає друге місце в списку бомбарліров Серії А (19 голів) після Чіро Іммобіле (23), забивав в 14-ти матчах.

Роналду

До слова, вік Роналду потенційно завадив би йому перебратися до Баварії, так, як президент "червоних" вважає форварда старим.

Нагадаємо, Роналду святкує свій 35-й день народження.


Як повідомляв портал "Знай.ua", нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду змінив імідж


Також "Знай.ua" писав, що Кріштіану Роналду купив собі розкішний годинник Rolex