Ексчемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Сауль Альварес (52-1-2, 36 КО) показав, як тренується з маленькою донькою під час карантину.

На своїй сторінці в Instagram боксер поділився милим відео.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як раніше повідомляв Знай.ua, Сауль Альварес після перемоги над росіянином Сергієм Ковальовим (34-3-1, 29 КО) очолив рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (P4P) за версією авторитетного журналу The Ring.

Сауль Альварес нокаутував Сергія Ковальова, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Альварес змістив з першого місця чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО), який опустився на другу сходинку.

Нагадаємо, Альварес нокаутував Ковальова і став чемпіоном WBO в напівважкій вазі. Таким чином, Сауль Альварес став чемпіоном у чотирьох вагових категоріях.

Сауль Альварес, facebook.com/SaulCaneloAlvarez

Бій Альварес - Ковальов пройшов 2 листопада в Лас-Вегасі, США.

Нагадаємо, Едді Хірн заявив, що боксерські поєдинки без глядачів не будуть проводити.

Хірн розповів, коли повернеться великий бокс у зв'язку з пандемією коронавірусу COVID-19, який поширився по всьому світу.

За словами Хірна, проводити боксерські поєдинки без глядачів немає сенсу. А щось зпрогнозувати поки складно.

"Ми можемо залишитися без боксу в цьому році. Це малоймовірний сценарій, але хто зараз може щось прогнозувати? Зараз найбільш оптимістичний сценарій - це повернення боксу в червні. Це в кращому випадку. Більш реалістичним є варіант з липнем. Також серед можливих сценаріїв розглядають вересень, жовтень, листопад, січень, лютий.

Саме тому зараз найважливіше - прислухатися до рекомендацій і робити те, що говорять фахівці. Тільки таким чином ми зможемо впоратися з цією ситуацією якомога швидше.

Ми думали про те, щоб проводити бої без глядачів. Навіть встигли забронювати для цього студії. Але ми говорили з боксерською радою, де нам пояснили, що лікарі можуть виявитися зайняті, а у випадку невідкладної ситуації могли б виникнути проблеми з доступом до шпиталю. Одним словом - це неможливо", - передає слова Хірна Boxingnews24.

Як повідомляв портал Знай.ua, в США та Канаді заборонили всі масові спортивні змагання через пандемію коронавірусу.