Колишній чемпіон світу у важкій вазі, шоумен і актор Майк Тайсон продовжує готуватися до проведення показових поєдинків. Зараз Тайсону допомагає набрати форму ексчемпіон UFC у напівважкій вазі Вітор Белфорт.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Вітора Белфорта в мережі Instagram.

"Я думаю, що Майк Тайсон самостійно прийняв рішення про свій камбек. Треба бути дуже сміливим, щоб повернутися до рингу, особливо у такому віці. Я обожнюю Майка за його сміливість і бажаю йому великої удачі. Тайсону необхідно тренуватися грамотно, оскільки те, що працювало для нього раніше, може не спрацювати зараз. Він досліджує нові для себе горизонти, і це чудова подорож. Тайсону необхідно приймати грамотні рішення. Головне – правильно вибрати опонента. Йому потрібен суперник, який додасть їх поєдинку ринкової вартості, а не просто противник, який намагається заробити грошей", - прокоментував Вітор рішення Майка повернутися до рингу.

Майк Тайсон оголосив про своє повернення до рингу на початку травня. Таким чином, він хоче зібрати кошти на благодійність.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Майк Тайсон показав у своєму акаунті в соцмережі Instagram, що витворяє в спортзалі під час карантину. Двійка, лівий прямий, правий прямий, лівий боковий, ухил, два лівих гака в печінку, правий прямий. Крім того, лапи тримає відомий бразильський ММА-тренер Рафаель Кардейро. Відео з Залізним Майком набрало 9 мільйонів переглядів і безліч захоплених коментарів всього за пару днів.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 53-річний Майк Тайсон на тренуванні "убив наповал" Нурмагомедова.

Як повідомляв Знай.uа Тайсон побив сім повій і сам ледве вижив, блудниці виявилися бандою.

Знай.uа писав, Ф'юрі зробить відбивну з Джошуа – промоутер.