Професійний український боксер і колишній абсолютний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик підкорив серця майже мільйона користувачів Instagram. Однак спорсмен досить рідко ділиться з шанувальниками робочими і особистими моментами з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно Усик розмістив на своїй сторінці в соцмережі фотографію з останнього тренування. Ймовірно, боєць вирішив привести себе у форму перед поєдинком з Дереком Чісорою. Промоутер Едді Хірн говорив, що бій запланований на 31 жовтня.

"Focused 🔒 (сфокусований, - ред.) Undisputed17 @boxraw", - підписав фотографію Усик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Нагадаємо, українські боксери-професіонали Олександр Усик і Володимир Ломаченко показалися в новому відео. На ньому чемпіони в спортивному одязі катаються на автомобілі, бігають на пляжі, а також боксують серед піску.

Як повідомляв портал Знай.uа, вісім років тому український боксер Олександр Усик забрав олімпійське золото в Лондоні. Українець у фінальній сутичці переміг італійця Клементе Руссо.

Також портал Знай.uа писав, що боксерський промоутер і бізнесмен Едді Хірн, розмірковуючи про поєдинки його мрії, включив до списку гіпотетичну зустріч колишнього чотириразового чемпіона світу Евандера Холіфілда проти колишнього абсолютного чемпіона Олександра Усика в рамках першої важкої ваги.