Ще 2 березня 2021 року одна з українок на сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася ситуацією, що сталася з нею під час походу в популярний супермаркет АТБ.

Однак не всі користувачі підтримали її в коментарях, хтось запропонував українці оформити банківську карту, щоб більше не стикатися з цією ситуацією.

"Вчора зайшла в АТБ на площі. Купила мило на 13.40, дала 200 грн, і тут почався плач Ярославни: Ой, а у мене здачі немає, а я зараз всі дрібні Віддам. Я стояла і дивилася на касира. Великий магазин, три каси працюють. Чому покупець повинен це вислуховувати", - написала вона в публікації.

Українка про касирів в АТБ, скріншот: Facebook

"Ви можете просто оплатити покупку карткою", - написав один з користувачів у коментарях. Після цього цю людину почали підтримувати інші, але і з'явилися деякі розбіжності. "І не нити. Завжди так роблю)", "У мене карти немає (я зарплату на карту не отримую, мені в магазин не ходити?)", "А у вас в магазині не буває такої ситуації, що нема чим дати здачу? А карту можна відкрити в будь-якому відділенні", "Є такі люди,які знімають гроші в банкоматі,а міняти йдуть в магазин, а не в банк, тому що в банку потрібно стояти в черзі. Купують на 3грн і дає 200 або 500", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Коментарі, скріншот: Facebook (АТБ)

Нагадаємо, українець залишився без грошей перед святами через "Приватбанку": "Бл*ть, шо ти, спиш?"

Як повідомляв "Знай.ua", п'яний львів'янин напав на охоронця через пляшку слабоалкоголки: труби горять

Знай.ua писав, українців обважують на картоплі в два рази, будьте пильні: "39 кг замість 68 кг"