Просто з фронту прийшли доволі сумні новини. Так, в ніч з 31 березня на 1 квітня контрактник ЗСУ поцілив з автомата собі в голову. Відомо, що дану ситуацію на камеру зняли його товариші по службі. Відео вже потрапило до мережі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації одного з українських Telegram-каналів.

"У військовій частині B-3085 під Донецьком самовипилився 21-річний контрактник Олексій Саєнко. Поруч з ним сиділи невідомі і говорили йому "Cтріляй нах*й", а також знімали все на відео. Ймовірно, вони були обкурені.", - повідомляють автори публікації.

Олексій Саєнко, скріншот: YouTube

За інформацією українських журналістів, трагедія сталася у військовій частині "B-3085" біля лінії розмежування, в селищі Золотий Колодязь (Донецька область). За попередніми даними, всі учасники події курили легкі наркотики.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

У розпал посиденьок 20-річний солдат Олексій Саєнко (2000 р.н.) поцілив собі в голову з автомата. З відео зрозуміло, що товариші по службі, що знаходилися поруч, підбивали його натиснути на спусковий гачок. Сам Саєнко перед роковою чергою посміхався, курив і кілька разів прилаштовував дуло автомата до горла.

Олексій Саєнко, скріншот: YouTube

Контрактник служив у 43-й окремій артилерійській бригаді, яка базується в Києві. На фінальних кадрах помітно, як куля прошиває його череп, зносячи головний убір. (У нашому відео дані кадри не включено, з міркувань цензури та моралі, адже кадри дуже жорстокі).

У частині "B-3085" щодо події йде перевірка. Джерела журналістів у правоохоронних органах підтвердили даний інцидент. Зазначається, що за даним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст. 115 КК з додатковою відміткою "самогубство". Ведеться розслідування.

Раніше повідомляли, захисники України потужним вогнем скосили банду путінських бойовиків за загибель братів: "Браво...".

Як повідомляв Знай.uа, експерт пояснив, як Росія використовує українських громадян у війні на Донбасі.

Знай.uа писав, донеччанин служив в "ЛНР" і повернувся з окупації до України, його історія приголомшує: "Це все брехня".