Тренер проекту "Зважені та щасливі", а також колишня дружина відомого боксера В'ячеслава Узелкова, Марина Боржемська продовжує радувати своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 560 тисяч осіб.

Зараз же вона поділилася кращими рецептами супу, так як вчора, 5 квітня, був Міжнародний день супу. Вони улюблені у Марини. І перший з них - шпинатний.
Для його приготування знадобиться 400 грам замороженого листового шпинату, 200 г печериць, 4 зубчики часнику, один цибуля ріпчаста, 2 столові ложки рослинної олії, 1 стебло селери, 1,5 л.овочевого або курячого бульйону, чорний перець і сіль за смаком і один лавровий листочок.

Марина Боржемська, скріншот: YouTube

Приготування починається з цибулі і часнику, які потрібно очистити, нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору. Далі додати гриби і обсмажити все разом ще протягом 3 хвилин, помішуючи. Після цього в киплячий бульйон п оложіть гілочку селери, трохи приварити і потім додати піджарку, шпинат і лавровий лист. Посолити за смаком і готувати п'ять хвилин. Шпинатний суп можна подавати з грецьким йогуртом.

Далі слід ветегаріанскій (ПП) борщ. З інгредієнтів знадобляться 1,5 кг капусти, три-чотири середні картоплини, дві цибулини і стільки ж моркви, сіль з перцем, будь-яка зелень і трохи лимонного соку, який додасть особливий смак і аромат. Приготування дуже просте. Спочатку потрібно нарізати капусту. А також морква, картопля і цибуля - невеликими шматочками. Всі овочі слід скласти в каструлю, залити гарячою водою, посолити і поперчити, додати лимонний сік, зелень і варити до повної готовності.

Марина Боржемська, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

І наостанок Марина Боржемська залишила низькокалорійну окрошку, яка відрізняється великим вмістом білка і відмінно підходить для схуднення. Потрібні 1,5 літра кефіру (його можна замінити на натуральний йогурт), 200 грам відвареного курячого філе, 3 відварених білка, три огірочка, будь-яка зелень і сіль з перцем.

Щоб приготувати таку окрошку, потрібно нарізати відварене куряче філе, огірки і білки. Залити все активією або кефіром, щедро посипати зеленню, посолити і поперчити. Можна додати 50 грам цільнозернового хліба або 2 хлібці.

Нагадаємо, колишня Узєлкова Боржемська різко схудла після розлучення, скільки важить тренер "Зважених та щасливих"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Узєлкова розкрила секрет правильного харчування-чого не варто робити при стресі

Знай.ua писав, дружина ведучого "Холостячки" Григорія Решетника показала фігуру після третіх пологів: "Ідеал"