Чотири українських спортсмени, гравці Ковалівського "Колоса" потрапили у жорсткий скандал. Хлопці в ніч з 4 на 5 квітня поверталися додому з Ужгорода потягом. Учасниками інциденту стали Володимир Лисенко, Вадим Мілько, В'ячеслав Чурко і ще один футболіст, прізвище якого не повідомляється.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного зі спортивних українських видань.

Поїзд / фото: Укрзалізниця

Футболісти напідпитку почали чіплятися до дівчат із сусіднього купе. Лисенко тільки в трусах виламав двері в купе до молодих дівчат, які поверталися з похорону подруги. Після цього в інцидент втрутилася охорона і начальник поїзда, а Мілько попросив вибачення у всіх за поведінку одноклубника.

Охорона була змушена протягом всієї ночі сидіти в купе дівчат і захищати їх від п'яних ковалівців. Одна з дівчат впізнала гравців "Колоса" через те, що в минулому займалася футболом. А прізвища футболістів було визначено через офіційний сайт Ковалівського клубу. Хоча Лисенко сам представився дівчатам.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Той, який виламав двері, був у одних трусах. А його товариш, який потім довго ходив і розповідав, що щось забув, що хоче поговорити, вибачитися, якого охорона відтісняла, не давала до нас підходити - той одягнений був у футболку і труси", - розповіла одна з постраждалих.

Вокзал, фото з відкритих джерел

Після повернення до столиці дівчата викликали поліцію. Однак співробітники правоохоронних органів навіть не затримали футболістів, хоча ті були ще в стані алкогольного сп'яніння. У клубі жодним чином не коментують скандальний інцидент за участю футболістів. Колос не вибачився перед постраждалими.

Покарання гравці з Ковалівки можуть отримати від УАФ. "Укрзалізниця" вже направила лист до Української асоціації футболу з повним описом події за участю спортсменів. Однак поки в УАФ також жодним чином не відреагували на таку ганебну витівку футболістів.

Раніше повідомляли, у всі тяжкі в Греції: Магуайра з Манчестер Юнайтед затримали за дві бійки і підкуп.

Як повідомляв Знай.uа, має позначку "таємно": у Путіна звинувачують відомого ексфутболіста в шпигунстві на користь України.

Знай.uа писав, милі сваряться - тільки тішаться, зірка київського "Динамо" побився з дружиною просто перед камерами.