Зараз ми з вами розберемося з рецептом дуже смачного і ніжного десерту під назвою "Львівський сирник".
Для його приготування нам знадобиться 500 грам сиру 9% жирності, 50 грам цукру, стільки ж жирної сметани і суміші з родзинок і журавлини, три яєчка, 30 гр. манної крупи, 25 грам розтопленого вершкового масла, ванілін, щіпка солі, цедра лимона, 100 грам шоколаду і 10 грам вершкового масла, яке буде використовуватися для глазурі і змащення форми.
Готування починається зі збиття всіх продуктів, крім цедри, манної крупи і сухофруктів, до однорідної маси. Далі потрібно додати манку і цедру, після чого знову збити масу. А ось родзинки і дзьобку вже перемішувати з готовою сирною масою.
На наступному етапі ми беремо форму, змащуємо її вершковим маслом, яке і необхідно для цього, і перекладаємо ще не готовий сирник в неї. Пропікатися десерту потрібно при 160 градусах за Цельсієм протягом п'ятдесяти хвилин, до золотистої скоринки.
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Готовий сирник слід добре охолодити, а поки це відбувається - можна приготувати глазур. Шоколад слід розтопити на водяній бані і додати в нього п'ять грам вершкового масла, після чого готовою сумішшю рясно пролити сирник.
Нагадаємо, Євген Клопотенко приготував страву, яка виручить кожного: "З того, що ви задовбалися є"
Як повідомляв "Знай.ua", сподобається кожному чоловікові: рецепт соковитого м'ясного рулету без проблем
Знай.ua писав, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" здивувала світ стравами з простих рецептів: тартар з полуниці