Довгий час по мережі гуляли меми про Гігачада – чоловіка ідеальної зовнішності, який компенсує свою "недалекість" зовнішніми даними. Через рік герой жартів вперше прокоментував ситуацію і написав звернення до шанувальників.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram

Один з головних "мемних" персонажів останніх років-Гігачад (Gigachad), накачаний вилистий чоловік, що уособлює собою вищу стадію маскулінності. Успішний і незворушний красень, природжений "альфа-самець", який компенсує власну недалекість і поверховість зовнішніми даними і самовпевненістю.

Незважаючи на те, що все про нього масово жартували, сам герой мемів не виходив на зв'язок з шанувальниками і відмовлявся від будь-яких інтерв'ю. Виявляється, "ідеальним чоловіком" виявився Ернест Халімов – російська модель.

Гігачад став дуже популярним у 2020 році: він спочатку став героєм абсурдних фотожаб, а потім перетворився на обличчя шаблону "Так, я чув".

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Весь цей час Ернест зберігав мовчання і навіть позакривав сторінки в соціальних мережах. На тлі цього користувачі припустили, що героя мемів не існує в реальності, а фото – лише результат вдалого фотошопу.

Однак, в квітні Халімов раптово відкрив Instagram і навіть написав звернення для своїх фанатів. Він написав, що йому подобається, ким він став для користувачів мережі, і зазначив, що є такою ж людиною, як і всі інші.

"Мені подобаються меми, які ви робите. Я не дуже багато в цьому розумію, але так, я такий же, як і ви. Може, я трохи більше. Я веду не дуже соціальне життя, але мені було приємно все це читати. У будь-якому випадку мені нічого вам сказати, можливо, тому що з ваших слів я виглядаю набагато цікавіше. Це дуже втішно і затьмарює мою пересічність... з повагою, звичайна людина", - написав Ернест Халімов.

Пост Ернеста Халімова в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що сотні чоловіків з однаковим ім'ям Джош Свейн зібралися на бій за право носити це ім'я.

Як повідомляв портал Знай.uа, син Трампа висміяв падіння Джо Байдена:"це не вітер, друзі".

Також Знай.uа писав, що рік карантину в Україні запам'ятався і смішними моментами також.