Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйонів людей.

Так, нещодавно Юрій Ткач разом зі своєю дружиною Вікторією вирушили до Туреччини на щорічний фестиваль "Весело", разом зі студією "Квартал 95" і "Жіночим кварталом".

А зараз красуня-дружина знаменитості виставила свіжий кадр з поїздки. Вікторія приміряла на собі тільняшку з принтом зебри, на голові дівчини красується солом'яний капелюшок.

"Краса яка😍❤️", " зі святом Світлого Великодня всю вашу сім'ю! Любові і благодаті 🙏", "красуня", "зі святами вас і вашу сім'ю 😍 😍 😍 миру добра і позитиву🥰", "😍як завжди чарівна❤️", "зі святами", - писали в коментарях фоловери.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Юрія Ткача стався напад паніки прямо на сцені "Вечірнього Кварталу", Євген Кошовий ледве відкачав. Гумористи показали результати "оздоровчого" відпочинку в Єгипті

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сумний Юрій Ткач з " Квартал 95 "поскаржився українцям:" хто образив?" Юрій Ткач виставив кумедне фото, але шанувальники почали його жаліти

Також «Знай.иа " писав, що Юрій Ткач з " Квартал 95 "розповів, як зустрів красуню-дружину:"їй було 14". Нещодавно знаменитість і його красуня-дружина Вікторія взяли участь в шоу імпровізацій" Improv Live", де розповіли детальну історію свого романтичного знайомства.