Державна екологічна інспекція України нагадує всім громадянам про те, як потрібно поводитися під час свят на природі. Зараз в країні діє так званий "режим тиші", коли вся екосистема і тварини відпочивають від людини.

Однак, з іншого боку, прийшли "травневі свята" - цей час українці особливо люблять проводити на природі. Про це стало відомо завдяки новій публікації колишнього народного депутата України і глави ДЕІ Єгора Фірсова в мережі Facebook.

Публікація Єгора Фірсова, скріншот: Facebook

"Перебуваючи на свята на природі, не забувайте про сезон тиші", - нагадує Єгор Фірсов. Також колишній глава відомства прикріпив до своєї публікації інфографіку, в якій нагадав чіткий "прайс-лист" щодо штрафів.

відпочинок на природі, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що з 1 квітня по 15 червня в українських лісах і парках триватиме так званий "сезон тиші" – період, протягом якого забороняються роботи і заходи, які можуть стати джерелом підвищеного шуму і занепокоєння тварин.

Раніше повідомляли, простий мисливець перетворив доньок на влучних "снайперів", молодшій всього 4 рочки: "Я твердо вірю...".

Як повідомляв Знай.uа, Google покаже Україну з незвіданого боку: від полтавських галушок до гуцульського баноша і 3D-турів.

Знай.uа писав, вчені розглянули маски під мікроскопом і знайшли найефективніші: результати досліджень.