Солістка українського гурту Go_A Катерина Павленко розповіла, як вони виступали на фронті для українських солдатів.

Відповідне інтерв'ю співачка дала для Youtube-каналу "DW Українською".

За словами Катерини, коли вони їхали на фронт виступати перед захисниками, то зрозуміли, що в їхньому репертуарі немає військових і патріотичних пісень. Як виявилося, то даремно переживали, адже українським солдатам захотілося послухати народні, а не військові пісні.

"Ми коли на фронт приїхали нам сказали, що ми їдемо виступати до солдатів. Ми такі: "О, у нас немає жодної пісні про війну і немає нічого такого патріотичного". А потім ми приїхали, а солдат нам каже: "А можете мені заспівати народну пісню, як мені бабуся співала?". І ми співали ці народні пісні і це було найкраще для них, тому що співати солдатам про війну - це трошки не правильно. Особливо, коли пісні про війну пишуть люди, які ніколи на ній не були",- розповіла Павленко.

Go_A, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Також, солістка Go_A зізналася, що у них багато фанатів і в Росії, які пишуть їм дуже приємні слова і навіть українською мовою.

"У нас дуже багато слухачів Є в Росії. Нам пишуть дуже приємні слова. Нам пишуть укаїнською мовою навіть. Дуже багато з Сибіру отримуємо повідомлень і там нам пишуть, що "ми ваші". І пишуть, що тут дуже багато ваших. Там же дуже багато українців залишилося. І ми не можемо їх не любити тільки через те, що вони проживають на цій території", - каже Павленко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Перша репетиція Go_A на" Євробаченні 2021 " підняла Україну в топ-10 і опустила Росію. За результатами першої репетиції в Роттердамі представники України на "Євробаченні-2021" група go_a піднялася з 19 на 10 місце на думку букмекерів.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Заміну солістки go_a напередодні " Євробачення "оцінили в мережі:"вивчила українську за 2 години".Вокалістка з Нідерландів вивчила текст пісні українською мовою

Також «Знай.иа " писав, що Go_A позбулися солістки перед виступом на " Євробаченні 2021": хто замінить українську співачку. Катерина Павленко відчула себе погано перед репетицією