Весна вже добігає кінця, теплий і дощовий травень змінить перший місяць літа. А щоб разом з цим змінився і настрій наших читачів, ми знайшли дивовижний рецепт яблучних сирників.
З першого погляду може здатися, що це прозаїчна пропозиція, але, як кажуть, апетит приходить під час їжі.
Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Смачна хата".
Рецепт яблучних сирників:
З кордону відразу до ТЦК: що може чекати на чоловіків при виїзді
Ухилянтів порадували нововведеннями: без візиту до ТЦК і суттєва знижка
Штрафів від ТЦК стане значно більше: ухилянтів "задушать" грошима
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Що нам знадобиться з інгредієнтів:
- 200 г сиру;
- яєчний жовток;
- 1 ст. л рисового борошна;
- 1 маленьке яблуко;
- підсолоджувач.
Як готувати яблучні сирники: до сиру додай жовток і перемішай. Додай борошно і підсолоджувач, перемішай і постав у холодильник на 10 хвилин. Почистити і нарізати дрібними кубиками яблуко, додати до маси.
Сформувати сирники і злегка обваляти в борошні. Обсмажити з двох сторін на кокосовому/вершковому маслі до готовності. Тепер можна сміливо подавати на стіл, смачного тобі!
Раніше повідомляли, ароматне варення-п'ятихвилинка для зимових посиденьок з чаєм-вийде навіть у дитини.
Як повідомляв Знай.uа, 160 страв на 4 тижні: Клопотенко, Зеленська і МОЗ показали, що їстимуть українські школярі в новому навчальному році.
Знай.uа писав, томатна аджика, яку не треба варити: простий рецепт з овочів для запасів на всю зиму.