Українська співачка і актриса Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 37-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" розмістила фото з обкладинки своєї нової пісні "Доросла дівчинка", яка відбудеться 9 липня.

У кадрі Оля позує в яскравому образі, на ній облягаючий комбінезон з леопардовим принтом.

"ATTENTION! 🔥Мої дорогі люди! Вже завтра настане довгоочікуваний день Х! Всі готові почути мою нову пісню "Доросла дівчинка"? 💋 Прямо зараз, разом з вами, я починаю зворотний відлік до прем'єри і дуже розраховую на вашу підтримку. Підключайтеся на прямі ефіри з самого ранку, п'ятниця обіцяє бути насиченою!"- заявила артистка.

Її віддані фанати з нетерпінням чекають новий хіт і всіляко її підтримують.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Валерій Меладзе обізвав Олю Полякову "фріком", співачка відповіла: "Довелося зняти корону". Знаменитість різко висловилася проти продюсера Валерія Меладзе і відповіла на його образи, які він адресував їй в інтерв'ю з Ксенією Собчак.

Нагадаємо, Оля Полякова видала секрет ідеальної шкіри за 5 хвилин: "Я не перетворюся на козу?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова влаштувала еротичні танці чужому чоловікові: "Люблю".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила "те саме" вогником: "Видно, як газон поплив". Співачка постала в червоному купальнику, що лежить на зеленій галявині.