Відомий російський виконавець Філіп Кіркоров підтримав українця, який здійснив камінг аут на сцені фестивалю Atlas Weekend.

Поп-король естради залишив коментар під постом Melovina, де той розповів про подію.

Справа в тому, що в понеділок, 5 липня розпочався найбільший музичний фестиваль у Східній Європі, і проходить він у Києві.

Перші два дні були безкоштовними, і саме Melovin удостоївся можливості виступити на головній сцені.

Його виступи завжди були екстравагантні, однак, це перевершило всі попередні.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Артист вирішив зробити камінг - аут перед сотнею тисяч чоловік під сценою, поцілувавши спочатку дівчину, а потім ще й хлопця.

Таке сміливе рішення Melovin підтримав Філіп Кіркоров, залишивши під постом коментар з наступним змістом: "Меловін! красава! Вчинок-справжньої особистості, людини, чоловіка!!! Неважливо хто ти в ліжку-головне залишатися мужиком по життю! Чесним! Вірним! Гідним!".

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто відзначити, що стосовно орієнтації Філіпа Кіркорова ходить також безліч чуток, адже, з жінками в любовних відносинах він помічений давно не був, і останнім часом все частіше почав з'являтися з колишнім хлопцем Ольги Бузової - Давою.

До слова, діти народилися у чоловіка від сурогатної матері, і виховує він їх один.

Костянтин Бочаров подякував російському виконавцю за надану підтримку.

Також його підтримала подруга Злата Огнєвич, яка не тільки залишила коментар, але і опублікувала пост. Вона стала однією з небагатьох, хто публічно висловився з цього приводу серед людей з українського шоу-бізнесу.

Нагадаємо, улюбленець Данилко Melovin опинився в центрі уваги на шоу "Маска": "Сором-ганьба". Костянтин Бочаров занадто багато згадувався в 8 епізоді " Маски»

Як повідомляв портал Знай.ua, Melovin в жалобі розповів про наболіле: "Пом'янемо". Співак шокував публіку своїм виглядом

Також Знай.ua писав, Українки благають відомого артиста про неможливе: "народжуй". Артист показав, як працює