Ні для кого не секрет, що багато зірок українського шоу-бізнесу часто використовують псевдоніми замість справжніх імен, так як ті гармонійніше поєднуються з їх сценічним образом.

На офіційному Instagram-акаунті шоу "Зірковий шлях" з'явилася фотопідбірка артистів, які змінили свої прізвища для більшої милозвучності. Так, в пост потрапили Настя Каменських, Влад Дарвін, Наталія Могилевська, Анатолій Анатоліч, Міка Ньютон.

Настя Каменських поміняла прізвище батька Олексія Жмура на дівоче прізвище матері Лідії Петрівни, Анатолій Анатоліч насправді носить прізвище Яцечко, а Міка Ньютон, яка живе в США, - Оксана Грицай. Виконавець і композитор Влад Дарвін носить прізвище Приходько, а справжнє прізвище мами українського шоу-бізнесу Наталії Могилевської - Могила.

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Варто відзначити, що список зіркових псевдонімів дійсно великий. Наприклад, Володимир Гудков став Володимиром Дантесом завдяки своєму образу, Віра Галушка отримала псевдонім Брежнєва тому що народилася в Кам'янському, як і Леонід Брежнєв, а Тетяна Ліберман перетворилася на Тіну Кароль після довгого мозкового штурму її команди перед конкурсом "Нова хвиля".

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото