Відома українська співачка Jerry Heil частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 180 тисяч чоловік.

Дівчина ще давно зізналася, що за останні 24 роки у неї не було ніякої інтимної близькості або серйозних стосунків з чоловіком. Після цього, зовсім недавно, вона з'явилася на концерті Артема Пивоварова і зізналася, що саме так і повинні звучати виконавці на музичних заходах, без фонограми.

Jerry Heil, фото: Instagram

А зараз Jerry Heil опублікувала пост, в якому говорить про щиру радість, що їй вдалося втекти на пару днів з міста, щоб згодом безсовісно, за її словами, є нектарини. І навіть прямувати до світанку на квадроциклі.

jerry heil, фото з Instagram

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Гаразд, насправді я рада. Я втекла на кілька днів з міста, де багато говорять, але не знають, навіщо. Щоб запитати себе, чого я хочу. Ну і щоб безсовісно поїсти нектаринів, скільки влізе (так що це фото "до"). А завтра о 5:00 я за кермом квадроцикла буду прямувати в Світанок! Це все мені організував готель. Потім розповім — що за місце таке - давайте спочатку розвідаємо повністю! До осені мрію ще в Асканію метнутися", - пише виконавиця.

І запитує згодом у фанатів, яке їх улюблене місце для відпочинку в нашій країні. До цього тексту вона виставила три фотографії в купальнику.

Нагадаємо, Артем Пивоваров "залучив" Jerry Heil своїм голоском: незаймана співачка чекає катаклізмів

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Зібров закрутив незайману Jerry Heil: "Боже, як приємно"

Знай.ua писав, Jerry Heil вперше показала, в обіймах якого чоловіка потопає: "Знайшла собі обранця"