На сторінці в Instagram відомої української гумористки, актриси і зірки "Дизель Студіо" Вікторії Булітко з'явилася нова публікація.

Цього разу зірка показала ефектний знімок з відпочинку-вона в купальнику виставила стрункі ніжки на березі моря.

"Вчора ввечері відчула, що осінь намагається почати відбирати права у літа. А я ж мерзляк. Сьогодні домовилася з літом трохи продовжити. А яку пору року у тебе найулюбленіше? Пиши, мені цікаво, у кого більше фоловерів», - запитала актриса у фанатів.

Скрін, Instagram Булітко

"Вікторія, як завжди, вогонь. За всіма параметрами", "Вікторія, вам личить літо. І вам добре влітку. Та й взагалі, Ви - літо», "Юнона Булітко, а придивився - Вітка", - захоплюються фанати знімком зірки.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Мені до душі осінь, Зима! По-моєму, це найкращі пори року! І так, я теж мерзляк", "Для мене більше подобається бабине літо, не жарко і не холодно", "Весна, літо і Новий Рік. Я обожнюю зиму. Люблю, коли за вікном сніг білосніжний і блискучий красивий лежить, в цю пору року починаєш цінувати тепло, спиться добре (можна укутатися ковдрою і насолоджуватися сном). А також свята, новорічні прикраси. Одним словом - Краса. Взагалі, кожна пора року по-своєму гарна і незвичайна", "Осінь. Листя пожовкле під ногами шарудять, в повітрі трохи вологості і сонце пробивається крізь крону не опалого листя.... Плед і кава", - розповідають шанувальники Булітко.

Раніше повідомляли, Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" показав, який з нього гонщик: "Просто ідеальний".

Як повідомляв Знай.uа, Дизель-шоу після скандалу про расизм показали, що таке справжня дружба: "співати в караоке гірше".

Знай.uа писав, Вікторія Булітко з Дизель шоу зізналася у відносинах з одруженими чоловіками: "жити зі спокійною душею...".