Ціле поле корів знепритомніло через зйомки сьомої частини "місії: нездійсненна" сьомого сезону. Про це повідомляє портал The Sun.

Справа в тому, що Том Круз, який відомий своєю любов'ю до особистого виконання трюків, стрибав з парашутом з літака . Щоб трюкам не завадили випадкові Квадрокоптери під час зйомок у Великобританії, техніки використовували спеціальні "глушилки" частот дронів. Вони працювали за допомогою спеціального високочастотного шуму, який при цьому сильно впливають на тварин.

Зграя корів втратила свідомість, коли 59-річна суперзірка, яка виконує свої власні трюки в кіно, чотири рази стрибнула з вертольота в своєму останньому виступі в ролі бойового шпигуна Ітана Ханта.

Том Круз, фото: скріншот з відео

На щастя, тварини не постраждали. З ними було все в порядку після того, як глушилки були відключені.
Власники корів не стали скаржитися на знімальну групу, при цьому сам актор сприйняв ситуацію з гумором.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Більш того, сам Том Круз подякував своїм шанувальникам, зазначивши, що це неймовірно прекрасна країна.

Раніше ми писали про те, що "синій" харків'янин зі зброєю побився з копами на даху: 6 екіпажів не могли нічого зробити. Агресивний чоловік заліз на дах, озброївшись двома монтировками.

Раніше повідомляли, у Харкові відчайдушний іноземець вдруге намагався проникнути у відділення ПриватБанку: працював за тим же сценарієм.

Як повідомляв Знай.uа, дощ мало не влаштував "конкурс мокрих майок" для Наді Дорофєєвої, але на допомогу прийшов мужній "супермен": Дантесу пора задуматися.