Вчора, 18 вересня 2021 року, на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві відбувся матч "Динамо" проти "Олександрії".

Столичний клуб вирвав перемогу на 90+7 хвилині, коли Віктор Циганков забив пенальті. Однак під час поєдинку сталася бійка, спровоковану ультрасом "Динамо".

Київське "Динамо", фото: Instagram

Про ситуацію розповіла одна з уболівальниць київського клубу. Вона зазначила, що на матч прийшла з компанією, включаючи дев'ятирічних дітей, що займаються футболом. "Динамо" їхня улюблена команда. У якийсь момент ультрас почав палити фаєри, а діти через це кашляють.

"Один з батьків пішов просити їх цього не робити і був відправлений на три букви і забризканий газовим балончиком. В ту ж секунду ультраси почали перестрибувати огорожу і бити нашого знайомого. Наші чоловіки побігли, щоб його забрати і теж неабияк отримали. Вони нападають зграєю і б'ють не розбираючись. У мого чоловіка перелом руки зі зміщенням і синці по всьому тілу-ось як ми повболівали за улюблену команду Динамо", - заявила Українка.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Динамо" Київ, фото: Instagram

Футбольних фанатиків жінка назвала "шакалами" після нападу на вболівальників з дітьми через просте зауваження. Вона ще додала, що діти більше не підуть на матчі улюбленого клубу через переляк.

"Обчислити по відео винуватців і всім по 15 діб арешту - нехай трибуни підмітуть і помиють, і ще штрафи по 1700 грн і бан на відвідування матчів на 5 років!", "Натовп ідіотів... І ніхто на футбол не дивиться... Безкарність породжує злочини", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українці вшановують пам'ять Андрія Гусіна з "Динамо" , який трагічно загинув 7 років тому: "Був справжнім лідером"

Як повідомляв "Знай.ua", "Шахтар" виправдався, чому заїхав до "Росії" під час Ліги Чемпіонів: "Довелося жити"

Знай.ua писав, Кріштіану Роналду "зарядив" м'ячем по дівчині-стюарду, але швидко загладив свою провину: "постраждала" дуже задоволена