На початку своєї кар'єри багатьом українським зіркам доводилося сильно економити. Це стосувалося й житла, яке майбутні знаменитості винаймали гуртом.

У програмі "Зірковий шлях", яка виходить щодня о 09:00 на каналі "Україна", зокрема, розповіли, як Оля Цибульська прокидалася в одній квартирі з трьома чоловіками та чому продюсери популярного гурту "ВІА Гра" змушували солісток спати в одному ліжку.

Перші солістки гурту "ВІА Гра" Альона Вінницька та Надія Мейхер розповідають, що жили в одному номері і спали на одному ліжку під час гастролей, таким чином вирішили зекономити їхні продюсери.

Альона Вінницька зізнається, що через нестачу власного простору, між колегами виникала напруга. "Не катастрофічно, але це незручно", - додала вона.

Арсен Мірзоян, кадр з відео

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Олександр Педан, кадр з відео

Пожити якийсь час разом довелося й учасницям гурту "НеАнгели". Вікторія Смеюха зізнається, це дало їм можливість краще пізнати одна одну. Допомагали одна одній на початку своєї кар'єри подруги - співачка Тіна Кароль та хореографиня Яна Заєць. У студентські роки вони вдвох винаймали квартиру.

У 90-х підкорювали столицю, опираючись один на одного, Віктор Павлік та Леррі Вінн. Вони разом поселилися в одній квартирі, зекономивши на оренді житла. Олександру Педану ж довелося деякий час пожити з Дядею Жорою. Така ж ситуація була у земляків Макса Барських та Міші Романової. Але інколи у них виникали сварки через роботу.

Комедійна акторка Вікторія Булітко після переїзду до Києва також ділила житло зі своїм земляком Арсеном Мірзояном. Оля Цибульська після "Фабрики зірок" розповіла, що жила з трьома хлопцями у квартирі і це було не просто.

Оля Цибульська, кадр з відео

Альона Вінницька, кадр з відео

Вікторія Булітко, кадр з відео

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна навмисне себе "спотворила": "Міські божевільні". Катерина Нікітіна навмисне себе "спотворила"

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна вся у блискітках перетворилася на вередливе маля: "Розриваєш просто". Катерина Нікітіна поділилася підбіркою відео

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події