Всесвітньо відома співачка Шакіра, яка одружена з іспанським футболістом Жераром Піке, захисником каталонської "Барселони" і національної збірної з футболу, показала їх сина. Про це стало відомо завдяки її новій публікації в мережі Instagram.

У пари двоє синів - Мілан Піке Мебарак 2013 року народження і Саша, який народився в 2015 році. На фото - молодший син 44-річної співачки.

«My little ninja!!! (Мій маленький ніндзя!)", - похвалилася виконавиця знімком, на якому хлопчик у формі каратиста показує ефектний удар ногою в стилі Джекі Чана.

У коментарях багато захоплюються відмінною підготовкою хлопчика і називають його Sashito, тобто Сашенька.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"El talento de esa patada voladora, es herencia de Shak, justo al final de un concierto (Талант цього літаючого удару успадкований від Шака в самому кінці концерту)», «Оf their future professional way ( на початку свого майбутнього професійного шляху)», «Omg, Sashito, love you endessly (О мій бог, Сашіто, люблю тебе безмірно)», - коментують знімок шанувальники співачки.

Шакіра, instagram.com/shakira

Нагадаємо, Шакіру звинувачують у несплаті 14,5 мільйона євро податків: загрожує тюремний термін. Як наголошується в матеріалах звинувачення, Ісабель Мебарак Ріполл (Шакіра) "могла перестати платити податки в Іспанії протягом 2012, 2013 і 2014 років, незважаючи на своє зобов'язання це робити через наявність тут податкового резидентства".

Як повідомляв портал " Знай.ua", Марина Боржемська пояснила, що не варто брати в рот: робимо це щодня. Марина Боржемська розповіла про Суперфуди

Також " Знай.ua " писав, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів: "вже зачекалася". Марина Боржемська здалася в купальнику