Відома акторка і зірка американських серіалів "Зачаровані" і "Беверлі Хіллз 90210" Шеннен Доерті показала шокуючі наслідки багаторічної боротьби з онкологією.

У своєму Instagram Шеннен розмістила відверті фото, зроблені під час її активного лікування онкології, яку їй діагностували в березні 2015 року. Протягом багатьох років і по сьогоднішній день, артистка робить все можливе для перемоги над страшною хворобою.

Шеннен Доерті, фото з Instagram

Акторка не раз проходила курси хіміо- та радіотерапії і переносила операції з видалення уражених раком ділянок тіла. Шеннен наочно показала, що всі ці методи боротьби не проходять безслідно.

"Чи красиво це все? Ні, але це правда, і я сподіваюся, що ми всі станемо більш освіченими, познайомимося з тим, як виглядає рак. Після хіміотерапії у мене було багато носових кровотеч. Не впевнена, що хтось із вас відчував подібне", - написала знаменитість.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як зізналася акторка, своїми опублікованими знімками вона хотіла закликати своїх шанувальників не боятися онкології, регулярно проходити огляди у лікарів і стежити за своїм здоров'ям.

Шеннен Доерті, скріншот з Instagram
Шеннен Доерті, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що зірка серіалу "Зачаровані" Шеннен Доерті бореться з раком 4-ої стадії: "Люди списуються з рахунків"

Нагадаємо, смерть забрала перше кохання Брі з "Відчайдушних домогосподарок": прожив 97 років і залишив після себе порожнечу

Як повідомляв Знай.uа, донька онкохворої Анастасії Заворотнюк приголомшила зізнанням: "Ростуть щоки..."

Також портал Знай.иа писав, Жанну Фріске добила не важка хвороба, спливли нові подробиці про смерть зірки "блискучих"