Популярна українська фітнес-тренер, блогерка, а також ведуча-тренер на шоу "Зважені та щасливі", яка допомагає людям худнути і тримати себе у формі, колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська частенько ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram цікавими публікаціями.

Цього разу Марина розповіла своїм підписникам про найкорисніші продукти, які рекомендує вживати в ці осінні дні, щоб відновити баланс вітамінів й відчувати себе в тонусі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Марина Боржемська, фото: Instagram

"Ділюся з вами кількома смачними і корисними овочами і фруктами, які особливо цінні восени. Зберігайте, щоб харчуватися не тільки смачно, але і усвідомлено, розуміючи всю користь їжі.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Груша

У груші містяться вітаміни А, В1, В2, С, Е, а також залізо, мідь, йод, цинк, фосфор, кальцій, магній і натрій. Груша відома високим вмістом фолієвої кислоти, яка перевершує навіть чорну смородину. Ваше травлення покращиться з грушами. Все завдяки тому, що груші - особливо тверді їх сорти - дуже багаті харчовими волокнами і поліфенолами, м'яко стимулюючими роботу кишечника.

гарбузи, фото Pxhere

Гарбуз

Гарбуз допоможе при атеросклерозі і подагрі, простатиті і гіпертонії, хворобах нирок і печінки, при шкірних захворюваннях, при артритах і анеміях, кашлі та ГРВІ, зміцнить судини і оздоровить серце. Гарбуз сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту. Вона добре засвоюється організмом і при цьому виводить з нього шкідливі речовини.

баклажани фото з вільних джерел

Баклажан

Баклажан - продукт низькокалорійний, але містить вітаміни групи В, вітамін С, РР і каротин, а також такі необхідні організму мінеральні речовини, як калій, залізо, кальцій, магній, натрій і фосфор. Баклажани перешкоджають утворенню холестерину.

Збір яблук, скріншот: Youtube

Яблуко

У яблуках є пектин-це один з компонентів клітковини. Він міститься не тільки в м'якоті, але і в шкірці, м'яко очищає кишечник і виводить з організму токсини. У яблуках містяться вітаміни A, С, В1, В2, РР і Е, а також магній, фосфор, йод, залізо, селен, калій, кальцій і цинк. У сукупності вони надають нам життєвих сил, допомагають справлятися зі стресовими ситуаціями, покращують роботу мозку і зміцнюють серцево-судинну систему.

Селера

Селера багата клітковиною і ефірними маслами, а також вітамінами А, Е, К і вітамінами групи В.вживання селери в їжу підвищує життєвий тонус організму, усуває сонливість і апатію, прискорює виведення токсичних речовин. Здатний покращувати роботу мозку і надавати на організм заспокійливу дію, але при цьому допомагає при апатії і сонливості", - пише Марина.

Раніше повідомляли, Марина Боржемська після розлучення з Узєлковим видала, чим потрібно регулярно займатися: "Для нашого здоров'я".

Як повідомляв Знай.uа, "Опівночі в Парижі": Марина Боржемська назвала топ-5 фільмів для затишного осіннього вечора.

Знай.uа писав, Марина Боржемська після розставання з В'ячеславом Узєлковим заговорила про жіночу привабливість: "Де живе кохання".