Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узелкова, тренер шоу» Зважені та щасливі", Марина Боржемська поділилася зі своєю аудиторією в Instagram і Facebook новими знімками.

Цього разу вона похвалилася фото з персонажем нового мультфільму"Гулівер повертається".

"Хай живе король! Ви тільки подивіться, який гість сьогодні вранці мене відвідав. Це король Ліліпутії з анімації "Гулівер повертається" @gulliverreturns_movie. Прем'єра мультфільму по всій Україні 19 серпня. Ми з Робертом і Олівією обов'язково підемо в кіно, насолодимося поп-корном і якісним, українським мультфільмом. Як же приємно, що в нашій країні створюються такі мультики. До речі, мені по секрету розповіли, хто знаходиться під маскою короля. Ніколи не здогадаєтеся!», - поділилася Боржемская.

Скрін, Instagram Боржемська

Скрін, Instagram Боржемська

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Скрін, Instagram Боржемська

Вона також поцікавилася у передплатників, який у них улюблений мультфільм дитинства.

"Простоквашино. Дядько Федір, Пес і кіт. Видно, від цього я і тварин люблю, і кисле молоко, і бутерброди з ковбасою», «ще багато мультиків і фільмів подобаються. У дитинстві дуже подобалася передача для дітей" в гостях у казки"," у світі тварин»«,» Карлсон, Простоквашино зараз дивимося нові серії", - розповідають фанати.

Вони також спробували вгадати, хто ховається за маскою короля. Більшість припускає, що це зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий.

"Євген Кошовий», «Думаю, Кошовий», «під маскою короля – Кошовий», "під маскою короля - Валентин Міхієнко", - намагаються вгадати українці.

Нагадавши, Марина Боржемська видала свій лайфак для підтягнутого тіла: так схуднути зможе кожна

Як повідомляв Знай.uа, колишня В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська розповіла, заради кого потрібно стежити за собою: "Не для чоловіка"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет: дівчата зацінять