Телемандрівник і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розповів, що в новому сезоні вони вирішили трохи збільшити свою команду. Раніше програму знімав тільки один оператор, але в цьому сезоні їх буде два.

Дмитро Комаров має чимало шанувальників, тому він намагається часто тішити їх новими фотографіями, відео або просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить 1.8 мільйонів осіб.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова

Дмитро Комаров розповів, що вперше в програмі два відеооператори були задіяні в 2016 році, коли вони знімали рятувальну операцію після авіакатастрофи в горах.
Тоді незмінний оператор програми "Світ навиворіт" Саша Дмитрієв порвав колінну зв'язку, тому не зміг знімати. Тому Дмитро Комаров покликав на допомогу оператора Олександра Шилова.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова

"Перед вильотом я познайомився з оператором Сашею Шиловим. Ми не домовлялися про конкретику - я просто сказав, подзвоню "якщо що". І "якщо що" настало", - розповів він.

Перед тим, як почати зйомки програми "Світ навиворіт" в Україні Комаров разом з Дмитрієвим вирішили, що сезон повинні знімати два оператори. Адже в Україні настільки багато красот, що одному зняти їх просто нереально.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"Досвід виходив неймовірно вдалим, і ми вирішили впроваджувати його в "Світі навиворіт". І ось Еквадор, який ви побачите в ефірі 1+1 вже починаючи з 30 жовтня по суботах о 18-30 – знімало 2 оператора: не тільки беззмінний Саша Дмитрієв, а й Саша Шилов. "Світ навиворіт" дорослішає, в кожному сезоні ми ставимо нову планку, щоб дивувати вас ще більше", — підсумував він.

Нагадавши, що Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" в Пакистані познайомився з народом, який нехтує законами: "приймають рішення швидше, ніж суд"

Раніше портал Знай писав, що Дмитро Комаров втік від Олександри Кучеренко в дике плем'я: їдять отруту і вбивають списами

Також Знай повідомляв, що Дмитро Комаров з " Світу навиворіт "показав, як виглядав до зустрічі з Кучеренко:"індіанець з радянського кіно". Дмитро Комаров поділився знімком 9-річної давності.