Стало відомо про жінку, яка стала моделлю після страшної пожежі в її будинку. Вогонь обпік практично все тіло, але, дівчина не здавалася, і йшла до своєї мети.

Про це повідомляє портал 7news. Як зазначається, в 16-річному віці в її рідному будинку сталася пожежа, і Бріанна Кріноуне опинилася в справжній пастці. Вогонь почав залишати опіки на тілі, однак, їй все ж вдалося вибратися.

Незважаючи на те, що шрами від вогню залишилися, вона на сьогоднішній день одна з головних керуючих модельного агентства. Незважаючи на те, що Бріанна страждає від опіків третього ступеня, 60% її тіла було обпалено. Вона навіть була поміщена в кому.

Зараз вона з гордістю ставиться до свого тіла і шрамів, а також продовжує здобувати освіту.

Дівчина згадала ту саму ніч, яка змінила її життя назавжди. Було 3 години ночі, і вона прокинулася від того, що її почали будити.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Я чув пожежну сигналізацію і чув, як розбилися стекла через вогонь, але поняття не мала, що відбувається. У розпал спроби вибратися з дому я просто зіткнулася з каміном і застрягла" - розповідає Бріанна.

Коли їй все ж вдалося пробратися трохи далі, вона намагалася вийти на вулицю, як раптом, щось впало їй на голову, і сорочка, в якій вона була в той момент, почала горіти.

Від криків всі здригнулися, і мати дівчинки кинулася її рятувати.

Лікарі тоді сказали, що вона може не вижити, і ввели її в кому. За все життя вона перенесла не менше 30 операцій, і пройшла складну і тривалу реабілітацію, але, їй все ж вдалося повернутися до нормального життя.

На тілі є величезні сліди від опіків, але, дівчина практично відразу себе прийняла, адже, розуміє, що нічого з цим не зробить, і нерозумно було б постійно картати себе за таке тіло.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Сергій Шахов обурився: пожежники гасили, волонтери допомагали чиновники піарилися.

Портал Знай.ua писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "пробки", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також портал Знай.гф писав, що молода Українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.