Феномен і прорив цього року, молодий і талановитий артист Wellboy повернувся з новою композицією. Кілька місяців його трек "Гуси" був в топі у всіх чартах, але тепер прийшов час нової композиції.

Антон Вельбой молодий артист, який впевнено розірвав українські чарти всього однією своєю піснею. Кліп на його пісню "Гуси" набрав більше 10 мільйонів переглядів на YouTube, і її співають навіть на різних заходах за типом весілля, повідомляє портал "Слух".

У п'ятницю, 22 жовтня вийшла нова пісня і кліп на композицію, яка називається "Вишні".

І "Вишні" і "Гуси" схожі за формулою, так як це легкі латиноамериканські ритми, запам'ятовується текст, А також, що є фішкою, скрізь фігурує символ села. Цього разу відносини він вирішив порівняти з вишнями.

Ще півроку тому він був практично нікому невідомий, але, за літо він встиг виступити на головному фестивалі країни Atlas Weekend, заспівати на концерті до Дня Незалежності на стадіоні, взяти участь у проектах "Світське життя", "Танці з зірками", а також "Вечірній квартал".

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

З гуртожитку він переїхав на квартиру, в соціальних мережах дали галочку верифікації, а на вулицях почали впізнавати люди. Ось так може змінитися життя за короткий час.

"Ой, хлопці. Вас чекає розривна гармата. Такого ще ніхто не робив в Україні. Чекайте, ви точно побачите. Жоден співак, жоден артист не робив того, шо буду робити я" - розповідає чоловік про плани на майбутнє, і про концерти.

Нагадаємо, колишній учасник гурту" гриби "Юрій Бардаш створив забавного українського "гусака"

Як повідомляв Знай.ua, Джамала і Tayanna заспівали в дуеті і розповіли про співпрацю: "не можна їй наказувати"

Також портал Знай.uа писав, що у Києві після 30 років перерви виступить група "Кіно" в оригінальному складі: "Цой-живий"