Телеведучий і батько трьох дітей Анатолій Анатоліч, який частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 190 тисяч чоловік, вирішив пожартувати над читачами.

Відомий шоумен опублікував знімок з узбережжя Індійського океану, супроводивши його геотелом зі згадкою Труханового острова в Києві.

"Так могли виглядати мої пробіжки на Трухановому острові, якби він омивався не Дніпром, а Індійським Океаном», - підписав він фото, на якому зображений пляж з білим піском, зарості джунглів і небесно-блакитна вода.

Скрін, Instagram Анатолія Анатоліча

По пляжу біжить сам Анатолій Анатоліч в плавках.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Якби, Та якби»," смішно!» ,- коментують це повідомлення уважні Передплатники сторінки.

Як відомо, Анатолій Анатоліч є ведучим телепередачі» всі люди", мета якої - позбавити глядачів від уявних стереотипів про життя в інших країнах. В рамках програми ведучий відвідує різні країни і континенти, вивчаючи місцеве життя на власному досвіді.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Нагадаємо, дружина Анатолія Анатоліча "зголодніла" після пологів: порушила всіх чоловіків, включаючи чоловіка.

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч ледь не посивів через свою красуню і відправив її на обстеження: "Приховують хвороби".

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч показав свого лисого друга, і це не Гордон. Як відомо в його родині два домашніх улюбленця: собака Еля стародавньої китайської породи Ши-цу, а також кішка породи сфінкс на прізвисько Гейша.