Про це він розповів у своєму блозі в YouTube.

За словами астролога, Козероги мають всі шанси сягнути великих успіхів у житті, як, наприклад, Джефф Безос, якщо наполегливо працюватимуть. «Козероги можуть бути найщасливішими та найуспішнішими, навіть можуть бути мільярдерами», - переконаний Росс.

З іншого боку, підкреслює він, Козероги нічого в цьому житті не отримують просто так, навпаки, всього доводиться добиватися власними силами і навіть через «не можу». «Козерогам халяви ніколи не дається», - каже експерт.

Як він пояснює, не останню роль у цьому питанні відіграє Сатурн – найбільш нещасна планета, що якраз-таки і керує цим знаком. «А ще екзальтує там Марс – планета ударів, планета агресії, тому Козероги повинні весь час у житті пробивати дорогу самі, ніякої протекції не чекайте, всі повинні ви пробивати самі», - додає астролог.

За словами Росса, Козероги – водночас і найбільш щасливий, і найбільш нещасливий знак, оскільки він може досягнути значних успіхів, сам себе зробити, опинитися на вершині, але для цього доведеться докласти всі можливі зусилля.

Популярні новини зараз

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Перерахунок пенсій: хто отримав підвищення, а хто залишився без змін

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Росс пояснив, чому Терезам не варто носити золоті прикраси.

Також Знай.ua писав про те, що Росс розповів, коли Донбас возз'єднається з Україною.