Maruv презентувала свій сингл. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анна Корсун, яка відома як Maruv і Shlakoblochina є популярною Українська співачкою, композитором, поетесою і продюсером. Деякі її композиції в жанрі поп та електронній музиці зробили її популярною не тільки для україномовної, але також і для англомовної аудиторії.

У жінки розвинені популярні соцмережі. Зокрема на Instagram-сторінці 626 тисяч фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост.

28 жовтня жінка презентувала свій новий сингл" не забуду " українською мовою. У підписі до відео вона повідомила, що написала її п'ять років тому, коли у неї помер дідусь. При цьому в підписі до відеозапису вона зробила помилку в слові присвячую.

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Сьогодні присвячую всьому моєму роду. Ця пісня - подяка за те що завжди поруч зі мною і оберігаєте", - повідомила вона.

Нагадаємо, что Даша Квіткова розцвіла після примирення з Микитою Добриніним-майже, як на "Холостяку": "знайшов себе"

Раніше Знай повідомляв, що Даша Квіткова "переключилася" на іншого чоловіка після "розлучення" з Микитою Добриніним: "моє щастя"

Також Знай писав, що Даша Квіткова заговорила про розлучення з Микитою Добриніним: "почалася криза..."Цього разу на своїй сторінці в соцмережі Instagram, Даша Квіткова опублікувала фотографії з Барселони і підняла тему розлучення після народження першої дитини.