Зовсім недавно стало відомо, що головний героєм 12 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ став якийсь Алекс Топольський.

Чоловік, як повідомляється, є українцем з успішним бізнесом у Сполучених Штатах Америки. Він проживає в Майамі і займається нерухомістю, але ось знайти любов всього свого життя знайти не вдалося. Олександр зовсім не часто радує будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 20 тисяч осіб.

Алекс Топольський, instagram.com/alexander_topolsky

Але останнім часом він активізувався і виставляє знімки кілька разів на день. Зараз він поговорив про значення життя, чим вона для нього виступає.

"Життя - класна штука, як не крути!🙏 Обожнюю її і кайфую від кожної миті, навіть коли не завжди легко. Були у мене моменти смутку, болю і розчарувань, але я для себе давно вирішив дивитися на життя з оптимізмом і навіть, коли дуже складно, я собі нагадую про те, що будь - яка складна ситуація - тимчасова і емоція, яку відчуваю - теж", - пише Топольський в публікації.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще
А потім він поділився знімком, на якому постав з Григорієм Решетником і ще з двома дамами, заявляючи, що саме з ними почався шлях на проекті.

Нагадаємо, новий "Холостяк" Алекс Топольський пообіцяв дівчатам дещо особливе: "Буде гаряче"

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали Львівського "Холостяка", що проживає в США - глядачі не оцінили: "Олег Винник на мінімалках"

Знай.ua писав, "Холостяк" 12-сезону Олександр Топольський заявив про себе як невиправний романтик: "Мрійте"