Популярна співачка Ані Лорак анонсувала вихід відео роботи на її нову пісню. Співачка зазначила, що вона є для неї дуже особистою.

Нещодавно Ані Лорак випустила альбом під назвою "Я жива". Але на цьому співачка не зупиняється і продовжує тішити свою багатомільйонну армію фанатів. Цього разу співачка на своїй сторінці в Instagram анонсувала вихід нового кліпу.

Фото зі сторінки Ані Лорак

Виявилося, що вже в п'ятницю, 17 листопада відбудеться прем'єра відео роботи на пісню "вірила". Як зазначила співачка, ця композиція є для неї вкрай важливою, адже описує особисті переживання.

"Іноді все, що тобі залишається, тільки віра... але в якийсь момент, подібно птиці, ти відпускаєш її в небо ... Mood video на дуже особисту для мене пісню "Іірила". Вже завтра...", - зазначила Ані Лорак.

Також артистка опублікувала кілька фото зі зйомок кліпу. На одному з них Ані Лорак позуєь тримаючи в руках білого голуба і задумливо дивлячись убік.

Фото зі сторінки Ані Лорак

Співачка вибрала для себе дуже жіночний образ і одягла чорну сяючу чукню, яка вдало підкреслило її фігуру. Щоб зробити образ більш романтичним, вона зробила собі локони.
Нагадавши, Ані Лорак відверто заговорила про особисті переживання: "Все руйнується...". Українська співачка відверто розповіла про свою творчість.
Також Знай писав, Ані Лорак "розклеїлася" перед весіллям колишнього Мурата: "якщо чесно...". Ані Лорак зовсім недавно порадувала шанувальників новим альбомом і продовжує активно піарити роботу
Раніше Знай повідомляв, бюст Ані Лорак ледь не порвав сукню на шматки:"Тепер ви побачите все". Ані Лорак вразила запрошенням на концерт

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще