Відома співачка і телеведуча, яка отримала величезну славу завдяки проекту "Орел і Решка" Регіна Тодоренко поділилася кумедним відео, де показала, як вона повертається з роботи.
Дружина російського виконавця Влада Топалова має багато шанувальників, саме тому вона намагається частенько тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежить 8.1 мільйона осіб.

Регіна Тодоренко, скріншот з відео

Цього разу Регіна Тодоренко вирішила поділитися кумедним відео. Дівчина записала, як вона повертається додому, після насиченого робочого дня. На відео можна побачити, як втомлена зірка заповзає в свою квартиру, а потім знесилено засинає на підлозі.

Регіна Тодоренко, скріншот з відео

"Обережно! Дивовижний контент. "Мати повернулася з роботи", — зазначила Регіна Тодоренко під відео.

Регіна Тодоренко, скріншот з відео

Фанатів Регіни Тодоренко потішило її нове відео, тому вони почали коментувати його. Деякі відзначили, що так само відчувають себе після тривалого робочого дня.

Регіна Тодоренко, скріншот з відео

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Як здорово, що доросла людина вміє веселитися!", "Регіна, я на будівництві працювала і то так не повзала!", "Давай Регіна, вперед Регіна, Тримайся", "це я, коли та дві зміни працюю", "яке щастя коли хтось помив підлогу", " це так смішно, якби не було так сумно. 😮Регіночка, Тримайся❤️", " Вчора я так само повернулася, простоявши в операційній пів дня. 😂", — зазначили вони.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадавши, Регіна Тодоренко похвалилася суперздатністю сина Влада Топалова: "Валдіс Пельш, чекай нас"

Також Знай писав, Тодоренко без штанів зізналася Владу Топалову в немислимому: "коли мене не стане..."

Раніше Знай повідомляв, Регіна Тодоренко показала своє меню - "шведський стіл", як в" Орел і Решка": "куди це все дівається?"