Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 240 тисяч чоловік.

Ще 19 жовтня 2021 року люди відзначали Міжнародний день балету, який знаменитість записала собі в календар, щоб розповісти фанатам особисту історію, проте пропустила дату і згадала про неї лише через місяць.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Наталка заявила, що її теж можна приписати до цього свята, хоча історія, яку вона розповіла, починається з нещасного, дурного випадку. У сім років вона спіткнулася від тапочок, невдало впала і у неї перехопило подих.

"Я не могла зробити вхід і зблідла, через 30 секунд все пройшло, але через пару днів я почала відчувати біль у спині, звичайно ж сказала мамі і після знімка в лікарні мені діагностували перелом 5 і 6 хребетних тіл", - зазначила Денисенко.

Протягом місяця їй довелося лежати на твердих дошках з невеликим матрацом, навіть не встаючи в туалет. Було важко, але через 30 днів тріщини на хребцях зрослися і актрисі потрібно було заново вчитися ходити.

Наталка Денисенко, instagram.com/natalka_denisenko

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Через півроку Наталка, будучи малятком, пішла в перший клас і на балет, хоча їй не можна було навіть портфель носити через сильну слабкість м'язів і хребта. До 8 класу Денисенко проходила в гурток балетних танців, але жодного разу не сіла ні на один шпагат. Її сім'я жила бідно, але батьки завжди знаходили гроші, щоб купити їй балетні тапочки, красивий боді для занять і концертні костюми. Проте, будучи зовсім не гнучкою дитиною, Наталка завжди була на першій лінії і під час соло через артистизм.

"Потім викладачі танців змінювалися, на заняттях мене часто лаяли, що я багато базікаю і щось розповідаю😅, у мене з'явилися інші інтереси: вокал, театральна студія, і все закінчилося. Зараз у мене сколіоз (через ту травму), але завдяки балету не такий виражений. І так, я вмію трошки стояти і танцювати на пуантах", - підсумувала Наталка Денисенко, прикріпивши безліч фото.

Частина з них сучасні, частина - архівні.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко в Білому перетворилася на принцесу Діану: корони не вистачає

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Денисенко з "Кріпосної" відкрила секрет українських дівчат на зарубіжних пляжах: відразу впадає в очі

Знай.ua писав, Наталка Денисенко з "Кріпосної" розцілувала молодого красеня поруч з чоловіком: "Всьому дивується"