Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, співачкою Slavia, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти з особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона чоловік.

Артист вперше дав почути шанувальникам саундтрек до багатообіцяючої комедії "Зірки за обміном", яка вийде на екрани відразу після Нового року, 1 січня. Відомо, що головні ролі у фільмі зіграв сам Дзідзьо і співачка Оля Полякова.

Скріншот з Instagram, Дзідзьо

До пісні, яка називається "Щасливі люди", також вийшов свіжий кліп. У невеликому відеоролику показали кумедні і смішні фрагменти з фільму. Зовсім скоро глядачі зможуть побачити повну картину і оцінити старання артистів і режисерів.

"Люди часто забувають, що вони щасливі. А в нашій пісні, як і в щасті, все найголовніше - в простоті. Пісня щира, справжня, нехай вона потрапить вам прямісінько в серце ❤️" - написав Дзідзьо.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/dzidzio/

Скріншот з коментарів, instagram.com/dzidzio/

Нагадаємо, що Оля Полякова обтягнула тіло сіточкою і викликала захват у Даші Астаф'євої: "Завжди так співаю і горя не знаю"

Як повідомляв Знай.uа, розлученого Дзідзьо приїхала втішити мама - терміново вимагає онуків: вже наварила борщів і насмажила котлет, немає тільки невістки

Також портал Знай.uа писав, що Дзідзьо "увійде" в тіло Олі Полякової відразу після Нового року: це цікавіше, ніж доїдати олів'є