Нова кохана колишнього чоловіка Ані Лорак має досить значну армію шанувальників в Instagram. Популярність дівчині принесла не її тільки виразна і приваблива зовнішність, але і відносини з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу.

Молода киянка на ім'я Лілія часто радує фанатів відвертими знімками з курортів, на які її возить Мурат, а також показує свої будні з життя "золотої" молоді. Відомо, що дівчина займається візажем і у неї є маленька донька, фото якої Лілія також частенько розміщує в Instagram.

Наречена Мурата, фото з Instagram

Цього разу Лілія показала, як вона проводить час у Києві. Дівчина в кадрі стоїть на розкішних сходах відомого столичного закладу в стильному костюмчику, який вона вирішила доповнити люксовими аксесуарами.

"Посмішка мені личить 😁✨" - написала наречена Мурата.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Скріншот з Instagram, наречена Мурата

Нова публікація дівчини миттєво зібрала безліч позитивних реакцій. Навіть незважаючи на те, що її наречений є колишнім чоловіком відомої співачки, хейтери і затяті шанувальники Ані Лорак не терзають дівчину гнівними коментарями.

Скріншот з коментарів, instagram.com/__l_i_l_i_a___/

Скріншот з коментарів, instagram.com/__l_i_l_i_a___/

Скріншот з коментарів, instagram.com/__l_i_l_i_a___/

Нагадаємо, на Ані Лорак не втрималася сорочка, зісковзнула на пишних грудях: "Люблю підкреслити свою..."

Як повідомляв Знай.uа, наречена Мурата розповіла, як не упустити вигідну можливість, Ані Лорак варто б повчитися: "Час швидкоплинний"

Також портал Знай.uа писав, що наречена Мурата показала, чим краще Ані Лорак: мінісукня не приховала нічого