Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 240 тисяч чоловік.

Зараз жінка поділилася білосніжною фотосесією, з нагоди святкування Дня Народження. 17 грудня їй виповнилося 32 роки. Тому вона і вирішила перетворитися в елегантну красуню з білою трояндою в руці.

Наталка Денисенко, фото: Instagram

"У мене сьогодні День народження💫 завжди любила це свято🥰 час летить, але всередині я все та ж Наталочка, молода і легка дівчина👌 принаймні, відчуваю себе так😅", - пише Наталка Денисенко В публікації.

На білому тлі, в біленьких туфельках, в білосніжній сукні з вільними плечима, і з білою трояндою в руці-вона перетворилася на справжню "Холостячку" третього сезону, але все ж будучи в шлюбі. Судячи з попередніх фотосесій, їй дуже подобається білий колір.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко

"Будь, Наташенька!🔥", "З вашим Днем❤️ Будьте щасливі, ви Велика розумничка і чудова людина🤗", "Наталі, ви і зовні молода, легка і шалено красива🔥 Ну, з такими чоловіками, ви, Інший бути і не можете😀❤", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко розповіла, як тримати себе у формі до Нового року і після: "Спалахи бувають..."

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Наталка Денисенко з "Кріпосної" спіткнулася об тапочок і переламала хребці: "Не могла зробити вдих"

Знай.ua писав, Ксенія Мішина роздяглася практично догола, але питання про Еллерта не припинилися: "Кусає лікті"