Відомий український кулінар, а також Експерт на шоу "МастерШеф", Володимир Ярославський вирішив порадувати шанувальників новим рецептом напередодні свят.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників в мережі або особистими кадрами, або ж новими рецептами.

Цього разу він зазначає, що серед передсвяткової метушні все ж знайшов час на те, щоб приготувати дещо смачне. Йдеться про курячу печінку.

"Буду готувати для вас з насолодою, з теплотою в серці✨. Рецепт я давно підгледів у одного видатного італійця, і так мені було смачно, що досі згадую ту смакоту із задоволенням" - пише чоловік.

Рецепт від Ярославського, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним

"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 300г очищеної печінки;
  • 200г цибуля;
  • 180-150г моркви;
  • 50г стебло селери;
  • 30-40г білого вина;
  • сіль, перець чорний і ароматний;
  • 30-40г вершкового масла;
  • обов'язково свіжий шавлія;
  • чебрець і часник за бажанням.

    Рецепт від Ярославського, фото: скріншот з відео

Спочатку потрібно дрібно нарізати кубиком овочі, і підсмажити їх в такому порядку - морква, цибуля, селера, і в самий кінець часник. Потім зверху просто потрібно покласти шматочки печінки, додати біле вино, і накрити кришкою.

Рецепт від Ярославського, фото: скріншот з відео

В такому стані періодично помішуйте, і головне, щоб був маленький вогонь. Так протягом 20 хвилин.

Рецепт від Ярославського, фото: скріншот з відео

Потім додаєте ще спеції за смаком, і знову накриваєте кришкою приблизно хвилин на п'ять.

Окремо він готує поленту Таранья, і для неї знадобляться наступні інгредієнти:

  • 70г крупи;
  • 340г молока;
  • солі;
  • 15г вершкового масла;
  • 20г пармезану.

    Рецепт від Ярославського, фото: скріншот з відео

Молоко довести до кипіння, постійно помішуючи додати крупу. Поварити на малому вогні 12-15 хвилин. Крупа буде трохи ще альденте. Додати масло, зняти з вогню, потерти пармезан. Готово!

Нагадавши, огірковий кетчуп, торт з попкорну і домашня карамель: 5 кращих рецептів 2021 року, які здивували всіх

Раніше повідомлялося, що рецепт салату "Сосновий Бір" з грибами і крабовими паличками до новорічного столу: про олів'є навіть згадувати не захочеться

Також, ситна страва за 5 хвилин: рецепт тигрових куль з філе і моркви. Рецепт незвичайного страви на святковий стіл.