У соцмережі показали дуже пікантний образ американської артистки, автора і виконавця власних піснень Холзи. Вона постала перед публікою у відвертому вбранні на честь нового року.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Нереальна співачка Холзі як тобі наряд зірки? #холзі", - підписали фотографії зірки в соцмережі.

Якщо звернути увагу на так зване плаття зірки, то спочатку можна подумати, що вона просто в ліфчику і в легкій пляжній спідниці. Вона похвалилася своїм струнким тілом після пологів.

Вагітна Холзі

Популярні новини зараз

"Полетить багато наших ракет": відома тарологиня назвала дату великого наступу України

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Штраф за відмову від ВЛК скасують: хто уникне покарання за порушення військового обліку

По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші

Показати ще

Дуже багато людей акцентували увагу на формі співачки, так як вона недавно була в положенні. Однак фоловери порахували такий образ досить вульгарним. Люди не стали мовчати і почали писати відгуки під публікацією.

Холзі

"Дуже схожа на актрису Ксенію Лук'янчикову, яка зіграла Регіну Збарську у фільмі "Червона королева"", "навіть не знаю її", "яка вона красива Одна з тих, хто заслуговує щастя", "Сммщику б поповнити словниковий запас. А то все у нього (неї) нереальні", "Halsey", "Подумала що Кеті Топурія", "Ля, як зазвичай заздрісні російські баби пишуть злісні коментарі богині", "вона дивна. І завжди одягається ніби тільки з траси", "так шикарно виглядає, хоч і народила недавно", "я не знаю хто це, але плаття ніби не на неї зшито. Або воно не зшите, просто ганчірочки приклеєні?))) ", "Які жахливі татухи. Красива, понівечила тіло", - залишили коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Холзі у відвертій сукні показала, що вона без трусів і засвітила «ватрушку».