Ані Лорак пережила болісне розлучення зі своїм турком Муратом Налчаджіоглу. Варто відзначити, що сам Мурат вже готується до наступного свого весілля з новою обраницею - візажистом Лілією.

У цей час 43-річна Кароліна Куєк (справжнє ім'я Лорак) щосили зайнята своєю кар'єрою і можливим поверненням в український шоу-бізнес. За час розлучення з Муратом її помітили в ніжних почуттях до колишнього TAYANNA Єгора Гліба, а також, не раз ходили чутки про "шури-мури" з Сергієм Лазарєвим.

Ані Лорак та Єгор Глєб фото: Instagram anilorak

Ці чутки підігрівали і самі артисти, які регулярно викладали спільні фото, просочені романтикою. Давайте разом згадаємо найяскравіші з них.

Ніжно оголений животик Лорак під чорним топіком. Синій костюм в паєтках, що блискотять, додає яскравості Ані Лорак. А Сергій Лазарєв все так же мужній в брючному строгому костюмі.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Таким фото Кароліна привітала друга з днем народження.

"З Днем народження, мій дорогий, талановитий, працьовитий Друг ! Суперартист! Супертато для своїх діток! Будь щасливий! Будь любимо завжди! Бережи своє добре, раниме, Красиве серце!"

Далі слід було затишне фото на природі біля озера, де і Сергій і Ані були одягнені, як для невинної прогулянки, щоб ніхто їх не помітив.

У комментріях шанувальники розбилися на 2 табори: хтось бажав, щоб пара була разом, а інші виступали проти цього.

"А така красива пара вийшла б", "Друзі або Секс друзі", "Він слабенький для неї, їй потрібен тарзан", "Навіщо стільки фото з цим півником", "З друзями не сплять", "Яка була б пара.. а дітки казка"...

Скріншот коментарів

Святкування Дня народження доньки Лорак Софії, на якій був присутній не тільки Лазарєв, а й Філіп Кіркоров. Але саме з Сергієм Ані ніжно обіймалася.

Зовсім вже романтичне фото з літніми променями сонця, де російський співак так і липне до Кароліни, яке подарувало шанувальникам нову дозу надії на створення любовної пари.

Відео закулісся одного з російських концертів, де пара знову зустрілася і не могла цьому народуватися.

"Знову разом, знову поруч. Вважаю, що кожній дівчинці життєво необхідно мати поруч такого друга. Завжди відчуваю твою підтримку",- написала Ані Лорак.

Ну і одне з останніх відео з'явилося після запису дуетной пісні Лазарєва і Лорак "Не відпускай".

Звичайно, тільки Кароліні і Сергію відомо, що між ними, але сподіваємося, що їх тепле ставлення і підтримка один одного триватиме, як можна довше.

Нагадаємо, що Ані Лорак заговорила про роман з Лазарєвим і відносинах з Кіркоровим.

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак анонсувала тур по Україні після "сміливого" концерту в Одесі.