Популярна американська хіп-хоп-виконавиця, автор пісень, актриса і телезірка Карді Бі зробила несподівану заяву. Стало відомо, що її обмовила відомою блогорша, через що артистка хотіла накласти на себе руки.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Карді Бі розповіла, що вона замислювалася про суїцид після того, як блогер Таша к поширювала на YouTube наклепницькі відео про неї. Про це повідомляє People. Подробиці - за посиланням в описі #кардібі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що відома особистість дуже різко відреагувала на критику в свою сторону. Через те, що її обмовили, вона хотіла накласти на себе руки, що може розповісти дуже багато про її внутрішній стан.

Карді Бі

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Багатотисячна публіка, яка дізналася про цю новину, вирішила не мовчати. Публіка не змусила себе довго чекати і почала коментувати пост з цією новиною.

Карді Бі

"Бетьб я кожен день борюся з цим почуттям", "хто що знаєте про це, розкажіть))", "Ну з такими нігтями то, диво що ще жива)" а коли вона п'яна вийшла в інст і виклала фото?", "ну ви б хоча б нагадали що там було", "заздрість", "коли покінчить, розкажіть потім", - залишають коментарі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що відома співачка Шакіра показала свою нову зовнішність.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі показали нову зовнішність Кортні Кардашьян.