В одному із запорізьких коледжів назріває гучний скандал з домаганнями. Місцеві студентки поскаржилися на неналежну поведінку з боку викладача.

Як повідомляється в соцмережах, одна зі студенток Запорізького коледжу зняла на відео, як підпилий завідувач кафедрою розповідав їй про свої романтичні пригоди з мамами студенток і самими студентками.

При цьому чоловік на всі обурення відповідає, що його «не звільнять, тому я красивий».

"Гаразд, піду бухати, може Сніжана приїде" - каже педагог. Студентка зазначила, що згадана Сніжана - заміжня, проте чоловіка його не збентежило.

"Хотілося б сексу по-дружньому. Дружній мі*ет, що вона зробить?", - відповів Гончаренко.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Раніше дівчата неодноразово скаржилися на домагання з його боку, але керівництво коледжу закривало на це очі.

Після оприлюднення відеоролика поведінкою викладача зацікавилися правоохоронні органи.

Там повідомили, що перевірять, чи дійсно педагог дозволяв собі домагатися студенток, і чи були скарги на його поведінку раніше.

"Запорізька поліція проводить перевірку інформації про можливі сексуальні домагання в одному із запорізьких коледжів. Раніше звернень до підрозділів поліції на цей рахунок не надходило. Співробітники відділу поліції № 1 Запорізького районного управління почали перевірку за викладеною інформацією», - розповіли в поліції.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у соціальній мережі розповіли про проблеми головної героїні серіалу «Секс у Великому Місті».

Крім того, "Ось вам і дружба": Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс вирішили "потопити" Кріса Нота і приєднатися до звинувачень.