Відомий телеведучий і колишній чоловік покійної співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв, який знайомий великій аудиторії завдяки участі в шоу "Розсміши коміка", частенько радує фанатів новинами зі свого особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 350 тисяч осіб.

Цього разу Дмитро Шепелєв відкрив душу численної аудиторії і зізнався, як сильно він не любить свій день народження. Вся справа в тому, що йому здається вкрай неприродною вся ця процедура поздоровлень і сухі слова подяки.

"Я ніколи не любив др, мені завжди було якось не по собі від дзвінків, незвичної уваги, коли гучним і неприродно радісним голосом мені: "Діма! Ну! Вітаємо!" А ось це ось нескінченне по телефону: "Дякую велике, мені дуже приємно". Бррр..." - заявив телеведучий.

Скріншот з Instagram, Дмитро Шепелєв

У значущий для себе день артист вважає за краще виїхати настільки далеко, щоб часові пояси не збігалися з людьми, у яких виникне бажання його привітати. Ще в студентські роки він виявив, що день народження проходить набагато радісніше в подорожах.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Ну, цього року виїхати не вийде. Не знаю, може, в баню піти прямо з ранку? Замкнутися там з віником, журавлинним морсом і банщиком? Ні, ну дивно це", - підсумував Дмитро.

Нагадаємо, колишній чоловік Жанни Фріске, онук Едіти П'єхи і "безнадійно одружений" Гуф: зірки, які навідріз відмовилися йти на "Холостяк" і ось чому

Як повідомляв Знай.uа, Дмитро Шепелєв готовий виплачувати гроші синові від покійної дружини Жанни Фріске за роботу

Також портал Знай.uа писав, що вдівець Фріске Дмитро Шепелєв зізнався, в чому не може наздогнати нову дружину: "Цю битву я програв"